nlc.hu
Sztárok

Novák Heni várandós

Babát vár a Jóban Rosszban egykori színésznője, az Amerikában élő Novák Heni

Esküvőt továbbra sem tervez még a párjával.

Anya lesz Novák Heni. A Jóban Rosszban egykori színésznője a közösségi oldalán jelentette be, hogy párjával, Jason Hastingsszel hamarosan egy kislány szülei lesznek – szúrta ki a Blikk. A legjobb barátnője, Vajna Tímea az elsők között gratulált neki a gólyahírhez.

Novák Heni

Novák Heni a párjával nagyon izgatottan várják már a csöppséget (Forrás: @henriettnovak / Instagram)

Augusztus végére, szeptember elejére várják a csöppséget. Az exsorozatsztár már túl van az első trimeszteren, amelyet nem viselt annyira jól. Mint a bulvárlap megtudta, esküvőt egyelőre nem terveznek Novák Heniék, most inkább a névválasztás kérdése köti le őket. „Mindenképp olyan szeretnénk, amit egyszerűen ki lehet ejteni itt és otthon is” – árulta el a kismama.

Novák Heni így tudatta a gólyahírt:

Novák Heni több mint tíz éve él Amerikában, kedvesével – aki tajvani és angol szülők gyermeke – hét és fél éve vannak együtt. Közösen üzemeltetnek egy ingatlanirodát Los Angelesben.

A pár egyébként tervezte a családalapítást. Novák Heni tavaly a Story magazinnak adott interjúban elárulta, hogy jövőre már szeretne babázni. Akkor bevallotta, az esküvőt ennyi idő után sem sürgeti, sokkal jobban mozgatja, hogy lassan már legyen egy kisbabájuk. „A pandémia miatt kicsit eltoltuk a családalapítást, de jövőre belevágunk” – nyilatkozta tavaly. És mint a gólyahír is bizonyítja, tényleg belevágtak.

Olvass még Novák Heniről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top