nlc.hu
Sztárok

Így néz ki betegsége után Faragó András

25 kilót fogyott szívbetegsége után Faragó András

Újra láthatjuk a képernyőn Faragó Andrást.

Teljes átalakuláson ment át Faragó András. Ugyan elsősorban nem önszántából, hiszen rájárt a rúd az elmúlt években a színészre. Először pár éve az derült ki, hogy cukorbeteg Faragó, majd később a szívével is gondok voltak. A Borsnak viszont most elmondta, hogy jól van, életmódot váltott, amit remekül tart azóta is, és betegsége következtében 25 kilótól szabadult meg.

Faragó András

Faragó András (Fotó: Facebook)

Ma este indul a TV2 új sorozata, a Doktor Balaton, melyben legújabb formájában tűnik fel a színész. 

„Az életmódváltásnak köszönhetően nagyjából huszonöt kilótól sikerült megszabadulnom. Odafigyelek az egészségemre, és nem okoz egy pillanatig sem problémát, mert megszoktam a kúrámat, mivel húst ehetek, nekem ez a lényeg. A fogyókúrát a cukorbetegségem miatt voltam kénytelen elkezdeni, de ma már a cukrot ki lehet váltani édesítőszerrel, vagy sokkal értékesebb tápanyagokat tartalmazó alapanyagokkal. Szoktam főzni, gyakran sütök, lekvárt is készítek, mindent, ami szem szájnak ingere, csak egészségesen” – mondta a napilapnak András. 

Amellett, hogy új sorozatban szerepel András, melyről azt ígérte, rengeteget nevethetnek majd rajta a nézők, több színházban is színpadra lép, és a szabadidejét igyekszik tartalmasan tölteni. 

„Csodálatos környezetben élek, és igyekszem a kertet rendbe rakni. A Dunakanyar egy gyönyörű vidék. Időnként eleget tudok tenni a fogatverseny meghívásoknak, amatőr fogathajtóként. Igaz, most a járvány miatt ritkábban adódik lehetőség, de a lovas barátaimmal tartom a kapcsolatot”– zárta szavait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top