nlc.hu
Sztárok

Érsekcsanádon tisztelegnek az Animal Cannibals előtt

Érsekcsanádon sétányt neveztek el az Animal Cannibals együttesről

Ingyen koncertet ajánlottak egy szoborért vagy azért, ha utcát neveznek el róluk.

Koller László, azaz Qka MC és Dósa Richárd, azaz Ricsipí az RTL Reggeli című műsor vendégei voltak, ahol arról meséltek, hogyan történhetett meg, hogy Érsekcsanádon sétányt neveztek el az együttesről, az Animal Cannibalsről

Animal Cannibals

Animal Cannibals (Fotó: Instagram)

„Ez az egész sztori úgy kezdődött, hogy mi egy-két fellépésen elmondtuk viccesen, hogy aki rólunk csinál egy szobrot, vagy egy közteret elnevez, oda elmegyünk és fellépünk ingyen – mondta Ricsipí. – Egyszer csak egy önkormányzat azt mondta, hogy ez nekünk pont kapóra jött, úgy sincs nagy költségvetésünk, akkor legyen egy sétány.”

Hozzátették, hogy az út, körút, utca, tér, köz és a szobor még mindig szabadon van, szóval ha bármelyik város úgy döntene, hogy kell nekik egy szobor Qka MC-ről és Ricsipíről, akkor ők cserébe szívesen zenélnek az avatón, természetesen teljesen ingyen. Sőt, emeltek a téten, a felajánlásban már két fellépés szerepel. 

A rajongók amúgy odavannak az ötletért, és a hivatalos táblaavatásra nyáron kerül sor Érsekcsanádon. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top