nlc.hu
Sztárok

Jósa Danny és Szente Gréta a döntőről meséltek

Exatlon All Star: Még nem döntötték el, mire költik a 15 millió forintot a győztesek

Még mindig alig fogják fel, hogy megnyerték a játékot.

Vasárnap este véget ért az Exatlon Hungary All Star. A Bajnokok oldaláról Jósa Danny, a Kihívók oldaláról pedig Szente Gréta nyerte meg a játékot. A két győztes még mindig dolgozza fel, hogy ők kapták a kupát, arról pedig, hogy mihez kezdenek a megnyert milliókkal, még nem döntöttek.

Jósa Danny

Jósa Danny a győzelem pillanatai (Fotó: Exatlon Hungary Instagram)

A két játékos a Mokkában mesélt az élményeiről. 

„Az nyer, aki a legjobban eltudja viselni ezt a terhet – mondta Gréta. – Ez egy hosszú munka. Egy formaidőzítés, ugyan úgy, mint más sportágakban. Ezek a skillek szerintem ugyan úgy kellenek ide.”

Adódott a kérdés, hogy ki, mihez kezd most, és mire költik a megnyert 15 millió forintot. 

Visszamegyek az én kis életembe, most már jó lenne befejezni a sulit. Ennek még ülepednie kell. Amikor megnyertem, nem is volt a fejemben, hogy ez pénzösszeggel jár, és utána sem nagyon gondolkoztam ezen. Szerettem volna ezt most megélni, újra a tévében látni, felfogni, hogy valóban megnyertem, úgyhogy ezen még nem gondolkoztam” – válaszolta Gréta. 

„Megmondom őszintén, hogy az eddigi versenypályafutásom alatt sem a pénzért csináltam, hanem azért, mert nagyon élvezem ezt az egészet, és az erkölcsileg való győzelem a legfontosabb nekem – mondta Danny. – Természetesen ott volt, hogy ez milyen fődíjjal jár, ha ezt megnyerem, de én ezt sem előre, sem most nem költöttem el ezt a pénzt. Nem érzem magam egy materialista embernek. Nekem nem a tárgyi dolgok a fontosak, hanem az, hogy nyerjek egy versenyt. Ez egy állati dolog, hogy ez ilyen honoráriummal jár, mert ez nagyon sok pénz, de megmondom őszintén, fogalmam sincs, hogy mire költöm.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top