nlc.hu
Sztárok

Erre költi a nyereményét Szente Gréti

Kiderült, mire költi a nyereményét az Exatlon All Star győztese, Szente Gréti

Két héttel ezelőtt nyerte meg a versenyt, most nyilatkozott arról is, hogy mire költi a pénzt.

Szente Gréti az Exatlon Hungary All Star évadát is megnyerte, így dupla győzelemmel, dupla nyereménnyel lett gazdagabb. A Kihívók versenyzője mesélt az első itthon töltött napjairól: az édesanyja és a testvére várta a reptéren, borsólevest és aranygaluskát készítettek neki, Székesfehérvárra hazaérve pedig úgy érezte, mintha csak pár napja ment volna el Dominikára.

Szente Gréta

Fotó: TV2

Röviden arról is beszélt, hogy mire költené a nyereményét. „Az biztos, hogy el szeretnék menni nyaralni, utazgatni szeretnék a nyáron. Azt érzem, hogy ez hozzám tartozik és hiányozna, ha nem mennék valahova. Szeretném körbejárni a világot. Hosszabb távú célom, hogy végre befejezzem az egyetemet, mert még mindig pénzügy és számvitel szakos hallgató vagyok. Szeretnék visszatérni az edzősködéshez is, hiszen Dominika előtt kezdtem el ezzel foglalkozni. (…) Értékálló dologba szeretném befektetni, én nem szoktam elherdálni a pénzt. Amiért megdolgozom, kétszer átgondolom, hogy mire költöm. Biztos, hogy valami hasznos dolgot fogok venni belőle, van pár ötletem, de még nem szeretném elárulni” – részletezte Gréta. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top