nlc.hu
Sztárok

Iszak Eszter a Mokka új műsorvezetője

Iszak Eszter először fel sem fogta, hogy ő lett az új műsorvezető

Nem hitt benne, hogy ő kapja meg a pozíciót.

Mádai Vivien búcsúzott a Mokka műsorvezetői székéből, és Iszak Eszter veszi át a szerepét holnap reggeltől. A mai adásban még csak vendégként volt a műsorban Eszti, és elmondta, rendkívül izgatott az új munka miatt, de attól fél, el ne aludjon reggelente és odaérjen a korai kezdésre. 

iszak eszti

Iszak Eszti (Fotó: Instagram)

Emellett arról is beszélt, bár korábban már vezetett műsort, régen volt utoljára élőben, éppen ezért először nem hitte el, hogy ő kapta meg az állást. 

„Amikor láttam, hogy Anna hív, akkor azt hittem, hogy most fogja mondani, hogy »Köszönjük a részvételt«, és úgy is beszéltem vele, aztán mondta, hogy akkor be kéne jönni, találkozni a vezérigazgató úrral és Viviennel, és hirtelen nem tudtam megszólalni. Annyira nem erre számítottam, hogy sokkot kaptam. Én annyira bizonytalan vagyok néha önmagamban, hogy úgy éreztem, hogy jól sikerült, de úgy voltam vele, hogy attól függetlenül másnak lehet, hogy még jobban sikerült. Nem mindig van bennem az az igazi magabiztosság” – mesélte az új műsorvezetőnő.  

A nézők holnap reggeltől ébredhetnek Iszak Esztivel a Mokkában. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top