Majdnem válságba került Sofron István és Tücsi kapcsolata

nlc | 2022. Április 11.
Újra együtt Tücsi és férje.

Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi és férje, Sofron István tavaly szeptemberben jelentették be, hogy egy időre különköltöznek, ugyanis Sofi Romániában folytatja jégkorongozói pályafutását. A műsorvezető nem tudta követni párját külföldre, mivel kislányuk, Nara éppen akkor kezdte az óvodát. 

Sofron István, Tücsi és közös kislányuk, Nara (Fotó: Instagram)

Habár a pár így is igyekezett mindent megtenni, hogy néha tudjanak egy kis időt együtt tölteni, ez az időszak nem volt egyszerű számukra. Most viszont véget ért a jégkorongszezon Sofinak, tehát ismét együtt a család. Ezen alkalomból Tücsi Instagram-oldalán vallotta meg őszintén, mennyire megviselte őt ez a nyolc hónap különélés. 

„Baromi nehéz volt, iszonyatosan hiányzott, hogy nincs együtt a család, hogy erőn felül próbáltam kompenzálni Narának Sofi hiányát, hogy egy szabad percem nem volt, hogy minden éjjel hullafáradtan estem az ágyba… egyedül… Sokszor azt hittem, ezt nem fogjuk kibírni” – írta Tücsi legújabb bejegyzésében. A megosztott fotón egyébként nem csak az tűnik fel, hogy boldogok, amiért újra együtt lehetnek, hanem az is, hogy Sofi és csapata megszerezte a bajnoki trófeát. „Most itt állunk a kupa mellett, 8 nehéz hónappal a hátunk mögött, de a szövetségünk erősebb, mint volt. Nagyon várjuk az együtt töltött időt.”

Exit mobile version