nlc.hu
Sztárok

Tücsi gyermekkora

Tücsi a származása miatti előítéletekről: „Voltak olyan tanárok, akik mondjuk apának nem köszöntek vissza”

Az influenszer szombathelyi gyermekkoráról és ghánai gyökereiről mesélt.

Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi a Palikék Világa Youtube-csatorna Hová tűnt? című műsorának legutóbbi vendége volt. Az édesanya az interjúban elmondta, hogy édesapja például azért érkezett Magyarországra a hetvenes években, hogy itt járjon orvosi egyetemre, azóta is sebészként dolgozik. Bár a családja dolgos, becsületes emberekből áll, a származása miatt így is találkozott előítélettel.

„Hál’ Istennek van egy temperamentumom, ami miatt engem ezzel nem nagyon tudtak bántani, de igyekeztek. Borzalmas erre visszagondolni, de voltak olyan tanárok, akik mondjuk apának nem köszöntek vissza. Úgy, hogy nagyon szerették az emberek a városban, nagyon sok mindenkit rakott össze. Volt olyan tanár, aki inkább elfordította a fejét, mint hogy köszönt volna neki. Pont ezek velünk sem voltak annyira szimpatikusak. Én akkor sem tulajdonítottam ennek nagy jelentőséget, most meg igazából csak szánni tudom ezt a fajta viselkedést. Az öcsém például jobban magára vette, ha bántottak, ha beszóltak, ha a bőrszínünkre tettek megjegyzést. Engem igazából nem tudtak ezzel lekicsinyíteni, nem tudták elérni a céljukat, hogy én rosszabbul érezzem magam vagy kevesebbnek érezzem magam ezáltal” – mondta az esküvőt nem szervező Tücsi, majd később hozzátette:

„Én viszonylag rövid úton lezártam ezeket. Azt vallom, hogy mivel én nem sértegetek senkit, ezért velem se tegyék meg.”

Aryee Claudia Dedei (Tücsi)

Aryee Claudia Dedei (Tücsi) (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top