nlc.hu
Sztárok

Damu Roland adóssága

Damu Roland özvegye évekig fizeti a színész adósságait

A Bors információi szerint Damu Roland adósságot hagyott maga után, ráadásul kislánya az árvaellátástól is elesett.

Damu Roland kislánya már hatéves lesz, apja családjából azonban senkit nem érdekel a gyermek sorsa. A Jóban Rosszban egykori sztárjának testvére bár korábban vállalta, hogy Maja keresztszülője lesz, később meggondolta magát.

„Több mint egy éve az ajtót sem nyitják rá a kislányra, sőt egyáltalán nem érdeklődnek a hogyléte felől, pedig Maja erről semmit sem tehet, az érdekében a haragot félre kellene tenni. Kaptunk korábban ígéretet segítségre, de abból sem lett semmi… Januárban a megelőlegezett gyerektartást vették el tőlünk. Örülhet minden rosszakarónk, hogy az árvaellátástól is elestünk” – mesélte Katalin, a kislány gyámja a lapnak.

damu roland

Elhunyt Damu Roland (Fotó: Smagpictures)

„Mielőtt bárki azzal támadna, hogy miért nem tartja el a kislányt az édesanyja, azt senki nem tudja, hogy mekkora adósságot hagyott a testvéremre a férje. Mikor még együtt voltak, vele vetette fel a különböző hiteleket, amit nem fizetett, így a feleségén hajtják be. Évekig fogja fizetni, ami meglehetősen megnehezíti a megélhetésüket, és hogy támogassa a gyermekét, pedig dolgozik, fönntart egy lakást, és teljesen normális életet él” – árulta el a gyám.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top