nlc.hu
Sztárok

Járai Kíra thaiföldi kalandjairól mesélt

Járai Kírával minden megtörtént Thaiföldön, ami csak megtörténhet

Mátét is elvinné később Ázsiába.

Még soha nem utazott egyedül Járai Máté felesége, Járai Kíra, ám most Thaiföldön bepótolta ezt a vágyát is. Ugyan Kíra nem egyedül vágott neki Ázsiának, végül mégis úgy alakult, hogy egyedül csatangolt a nagyvilágban. Az RTL Reggeliben beszélt kalandjairól. 

Járai Kíra

Járai Kíra (Fotó: Instagram)

Az utazás célja egyébként a thai boksz volt. 

„Mi neveztük edzőtábornak, de igazából egy egy hónapos kint lét volt, amikor edzettünk is. Én még soha nem voltam Ázsiában, szóval ez minden szempontból egy teljesen új élmény volt. Abból a szempontból is egy érdekes utazás volt, hogy sok minden nem úgy történt, ahogy terveztem. Mint ahogy az lenni szokott. Kisebb csapattal mentünk, de aztán én leváltam erről a csapatról. Mindig is ki akartam próbálni, hogy milyen egyedül utazni, de azt még soha nem léptem meg, hogy nemcsak a Máté nélkül, hanem hogy full egyedül elmenjek valahova. De ezt most adta a szituáció, mert úgy éreztem egy idő után, hogy jobb lesz nekem egyedül” – mesélte Kíra. 

Az utazás vége is kalandosra sikerült, ugyanis Kírának megsérült a térde, ami el is fertőződött, ezt pedig kórházban kellett neki kezelni. Tervezi, hogy egyszer Mátét is magával viszi, és megmutatja neki azokat a helyszíneket, amiket egyedül már felfedezett. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top