nlc.hu
Sztárok
Oszvald Marika ma ünnepli 70. születésnapját

„A mi szakmánk a megfelelés szakmája” – Oszvald Marika ma ünnepli 70. születésnapját

Egész héten bulizik Marika.

Négyévesen lépett először színpadra, és a mai napig több színműben is szerepel, és még csak nem is gondol a visszavonulásra. Ma ünnepli 70. születésnapját Oszvald Marika, aki a TV2 Mokka című műsorában elmondta, a színpadon fogja ezt megünnepelni. 

Oszvald Marika

Oszvald Marika ma 70 éves

„Nem nagyon szeretem az ilyenfajta ünnepléseket, az ember saját magát ünnepli. Alapvetően én úgy gondolom, hogy hálás vagyok a sorsomnak, és annak, hogy egyáltalán élek, és ez minden napra jellemző. A legcsodálatosabb az, hogy ma este a színpadon ünneplek. A színpadon mindennap meg vagyok ünnepelve, hogyha megkapom a mosolyokat és a tapsokat” – kezdte a színésznő. 

Ráadásul nemcsak a születésnapja kerek a Kossuth-díjas színésznőnek, hanem az is, hogy immáron 50 éve tagja az Operettszínház társulatának. De ahhoz, hogy valaki hosszú évtizedekig ilyen sikeres pályát tudjon befutni, nem csak tehetségre van szükség. 

„A tehetségen kívül arra van szükség, hogy az ember arra koncentráljon, amit csinál. A mi szakmánk tulajdonképpen a megfelelésnek a szakmája. Meg kell felelni a rendezőnek, a koreográfusnak, a karmesternek, a partnereknek. Az empatikus képesség az nagyon fontos nálunk. Ennek is köszönhetem én, hogy nekem mindig a színház, a színpad volt az első” – mondta Marika. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top