nlc.hu
Sztárok

Tornóczky Anita a gyerekvállalásról

Tornóczky Anita: „A nőgyógyászom azt mondta, hogy idén szülünk”

Tornóczky Anita legnagyobb álma, hogy édesanya lehessen, komoly betegségei miatt azonban nem könnyű számára a teherbeesés.

Tornóczky Anitánál évekkel ezelőtt jóindulatú elváltozást találtak az agyalapi mirigyén, sőt hormonális problémákkal is küzd, ami megnehezíti a teherbe esését. Gyógyszeres kezelés vár rá, de reméli, hogy a karácsonyt már családként ünnepelheti a vőlegényével – írja a Bors.

Tornóczky Anita

Tornóczky Anita nagyon vágyik már gyerekre – Fotó: Smagpictures.com / RTL2 Sajtóklub

A 42 éves modell-műsorvezető a LifeTV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában mesélt a nehézségekről, milyen egészségügyi problémákat gördített elé az élet, aminek hatására még nem született gyermeke.

„Hormonális zavarral küzdök. Öt évvel ezelőtt volt egy jóindulatú elváltozás az agyalapi mirigyemen, (…) most megint rosszul működik az a hormon. (…) Inzulinrezisztenciám, pajzsmirigy- és prolaktin problémám van” – vallotta be a márciusban eljegyzett Tornóczky Anita, aki mindezek ellenére elképzelhető, hogy karácsonykor már anyuka lesz. „A nőgyógyászom azt mondta, hogy idén szülünk” – tette hozzá.

Olvass még Tornóczky Anitáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top