nlc.hu
Sztárok

Zimány Linda nehéz napokat élt meg

Zimány Linda majdnem elvesztette egy szerettét

Kiskutyája került életveszélybe.

Nehéz pillanatokat osztott meg a közösségi oldalán Zimány Linda. Az általában vidám modell most elmesélte követőinek, a születésnapi buli után, és hogy végre elstartolt saját ruhamárkája, az utóbbi napok nem voltak számára könnyűek. 

zimány linda

Zimány Linda (Fotó: Instagram)

Mint mondta, nehéz időszakon van túl, ugyanis életveszélybe került a kiskutyája, Dior, akit családtagként szeret. Egy bejegyzésben részletesen elmesélte, hogy mi történt az ebbel. 

„Életünk legkeményebb pár napján vagyunk túl. Majdnem elveszítettelek ebben a fránya Addison-krízisben, de az, hogy itt vagy, azt mutatja, hogy milyen erős a kötelék köztünk! Megmutatjuk együtt ennek a fránya autoimmun betegségnek is, hogy mekkora csapat vagyunk, és bár mindketten még vékonyabbak most az idegtől és a megpróbáltatásoktól, de iszonyat erősek. A legerősebb csajok! Mindennél jobban szeretlek” – osztotta meg a modell. A fotókon viszont jól látszik, a kis Dior már remekül van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top