nlc.hu
TV-sztárok

Saját ruhamárkája lett Zimány Lindának

Zimány Linda látástól vakulásig dolgozott, de az eredményért megérte

Sok tervet fogalmazott meg a jövőre nézve is.

Nemcsak születésnapját ünnepelte múlt héten Zimány Linda, hanem azzal egy időben útjára indította saját ruhamárkáját is. A modell mögött húzós időszak áll, ugyanis főállásban dolgozik ügyvédjelöltként, emellett szabadidejében saját ruháit tervezte. Bár ez cseppet sem volt egyszerű, most nagyon elégedett a végeredménnyel.

Zimány Linda

Zimány Linda (Fotó: smagpictures.com)

„Tavaly nyáron fogalmazódott meg bennem az ötlet, hogy szeretnék egy saját kollekciót – nyilatkozta a Metropolnak Linda. – Korábban számos ruhamárka darabjainak elkészítésében közreműködtem, modellként pedig az évek során nagy tapasztalatra tettem szert a különböző fazonok, anyagok és a divat tekintetében. Idővel rájöttem, hogy szeretnék egy olyan ruhamárkát, ami teljes mértékben az én személyiségemet, stílusomat tükrözi. A bemutató végül tökéletesen alakult, rengeteg barátom az általam tervezett ruhákban jelent meg, ami nagyon meghatott.”

A ruhamárka beindítása mellett Linda a lelkével is sokat foglalkozik. Míg korábban megviselték az interneten kapott negatív kritikák, ma már ezekkel nem foglalkozik. Öt éve kérte egy pszichológus segítségét, ez idő alatt pedig megtanulta kizárni az internetes gonoszkodókat. Ezzel kapcsolatban pedig egy újabb ötlet ütött szöget a fejében. 

„Régóta gondolkodom rajta, hogy indítok egy programot, amivel az iskolákat járnám szakemberekkel együtt szerte az országban. A mostani gyerekekben van a jövő, a lehetőség, hogy a mi gyermekeink már egy kedvesebb világban nőjenek fel. Sajnos a hivatásom és az egyéb munkáim miatt egyelőre nincs időm ezzel az ötlettel komolyabban foglalkozni, de bízom benne, hogy idővel megvalósul ez az álmom is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top