nlc.hu
Sztárok

Hamarosan újra apa lesz Stohl Andárs

Igyekszik visszavenni a tempóból Stohl András

Több időt szeretne majd tölteni a gyerekeivel.

Stohl András hamarosan ötszörös apukának mondhatja magát, éppen emiatt igyekszik már most kevesebb felkérést elfogadni, és visszavenni a fiatalos lendületből. Az Ébredj velünk! legújabb adásában mesélt arról, hogy felesége kérleli, dolgozzon kevesebbet a jövőben. 

Stohl András

Stohl András az Ébredj velünk! című műsorban

„Nagyon nehéz ezt megtenni, nekem legalábbis azt hiszem, nem fog menni. Dolgozni fogok ugyanúgy tovább, muszáj, de azért lényegesen több időt fogok a gyerekkel tölteni, mint ahogy az utolsó kettővel is lényegesen többet töltöttem már. Ahogy megy előre a kor, úgy egyre inkább az ember a család felé fordul. A Vica mellettem nagyon erősen presszionál arra, hogy próbáljuk meg 20 alatt tartani az előadást. Kizárt dolog, de azért próbáljuk, persze” – mondta a színész.

Stohl Buci arról is mesélt a műsorban, hogy nagyobb gyermekei is örültek az új jövevény hírének, és bár tartott tőle, hogy kora miatt nem tartják jó ötletnek, hogy újabb babát vállal, a gyermekei mindenben támogatják. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top