nlc.hu
Sztárok

Miller Dávid visszamondta a szerepet

Miller Dávid elvállalta, majd visszamondta A Séf meg a többiek főszerepét

Jéger Zsombor helyett lett volna a sorozatban.

Miller Dávid az utóbbi időben több nagy feladatot is kapott az RTL Klubtól: először az Álarcos énekesben tűnt fel, majd a Reggeli műsorvezetője lett, aztán az X-Faktor házigazdájaként láthatták a nézők és a Hotel Margaretben is szerepelt. Legutóbb pedig felkérték A Séf meg a többiek főszerepére, ő azonban végül visszamondta a szerepet – írja a Sorozatwiki.

Miller Dávid

Miller Dávid (Fotó: Instagram)

A szériát ugyanis Miller Dáviddal és Schneider Zoltánnal kezdték el reklámozni, ám előbbit később Jéger Zsomborra cserélték.

„2021 egészen biztosan Miller Dávid éve volt az RTL Magyarországnál: a Reggeli műsorvezetőjeként rendszeresen köszöntötte a nézőket, szerepet vállalt a Hotel Margaret című sorozatban és a jubileumi, 10. X-Faktor házigazdájaként októbertől december közepéig egy többórás, élő show-műsorban bizonyította rátermettségét. A tévés munkái mellett rengeteget szinkronizált, külföldi tv-filmeket és sorozatokat forgatott, az Álarcos énekes megnyerése után pedig elindult szólóénekesi karrierje, dalokkal jelentkezett, amiket az X-Faktorban lehetősége is nyílt bemutatni, és hónapokig készült zenekarával az élőzenés koncertekre. Érthető módon elfáradt és pihenni szeretett volna, így jelezte a sorozat alkotóinak, hogy mégsem tudja vállalni a szerepet. A március 19-én indult szitkom főszerepét – Milán karakterét – az Örkény István Színház kiváló színművésze, Jéger Zsombor formálja meg” – írta a csatorna a lap megkeresésére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top