nlc.hu
TV-sztárok

Miller Dávid szakemberhez fordul

Miller Dávid többször kérte már szakember segítségét mélypontjai miatt

Miller Dávid nem tagadja, többször fordult már pszichológushoz.

Miller Dávid lesz az idei X-Faktor műsorvezetője, emellett az RTL Klub Reggeli műsorában is láthatjuk. Nem mindig volt ennyire keresett, saját bevallása szerint sok mélypontja volt – írja a Blikk.

(Nyitókép: Sajtóklub)

Fotó: Sajtóklub

„Amikor anno véget ért A Tanár forgatása, azt hittem, jön is azonnal a következő feladat, ám tévedtem. Csend volt körülöttem, én pedig szép lassan feléltem az összes tartalékomat. Aztán egy reggel eldöntöttem, hogy nem sajnálom tovább magam, és mivel amúgy is érdekelt a vendéglátás, munkát vállaltam egy koktélbárban. Vendégeket fogadtam, mosogattam, takarítottam, nagy tanulópénz volt… Az elmúlt időszak engem is megviselt, mint mindenki mást, jó ilyenkor egy biztos pont, akit fel lehet hívni. Kicsit önmarcangoló típus vagyok, hajlamos a szenvedésre és hogy belezuhanjak a kétségbeesésbe, bár általában ezeket magamtól is meg tudom oldani” – mondta a nemrég műtéten is átesett Miller Dávid. 

Legfrissebb sztárhíreink: 

(Nyitókép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top