nlc.hu
Sztárok

Dallos Bogi az alakjáról

Dallos Bogi: „Zsiráf, botsáska, deszka… sok jelzőt hallottam már az alkatommal kapcsolatban”

Ma már bátran pózol fehérneműben.

Dallos Bogi évek óta az egyik legnépszerűbb fehérneműmárka arca, ám nem mindig volt büszke az alakjára. Korábban sok negatív megjegyzést kapott, ami önbizalomhiányhoz vezetett. Az utóbbi években megtanulta, hogy nem szabad másokhoz hasonlítania magát.

Dallos Bogi

Fotó: Facebook

„Zsiráf, botsáska, deszka… sok jelzőt hallottam már az alkatommal kapcsolatban. Tinilányként borzasztóan hatottak ezek a megjegyzések az önértékelésemre, de ma már büszkén, kihúzott vállal, hosszú combokkal, és egy kis mosollyal vonulok végig az utcán. 15 voltam,amikor először színpadon álltam, most 25 vagyok. Úgy érzem, hogy ez alatt a 10 év alatt rengeteg impulzus ért, rengeteg kéretlen és kért visszajelzést kaptam magammal kapcsolatban,rengeteg meghatározó dolog történt velem, és sok dolog változott. Olykor én is belekerülök a hasonlítgatás, önbizalomhiány spiráljába, de sokat dolgozom azon, hogy meg tudjam őrizni önmagam és a számomra fontos értékeket. Mert nem egy egyen nőideálnam kell megfelelnünk, pont a kisugárzásunk, a vonásaink, és a történetünk tesz minket különlegessé” – írja posztjában Puskás-Dallos Bogi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top