nlc.hu
Sztárok

Dallos Bogi fehérneműben

Puskás-Dallos Bogi fehérneműben mutatta meg magát

Puskás-Dallos Bogi fehérneműben mutatta meg magát közösségi oldalán, követőitől rengeteg bókot kap.

Puskás-Dallos Bogi igazán bevállalós, fehérneműs fotót osztott meg magáról. Az énekesnő bejegyzését elárasztották a dicsérő kommentek.

Dallos Bogi fehérneműben pózol

Fotó: Sajtóklub

„Ragyogsz, micsoda arc és micsoda test. Csak az a durva, hogy élőben még okos és vicces is vagy” – írta fotójához egy kommentelő.

Az énekesnő nemrég stílusváltáson is átesett, levágatta hosszú haját. „2021 ősz. Új haj, új portrék, új tervek” – írja Puskás-Dallos Bogi, aki azért távozott az X-Faktorból, hogy megvalósítsa önmagát.

„Nagyon izgalmas feladat volt, hogy az X-Faktor mentora lehettem. Rengeteg élményt szereztem és sokat tanultam belőle.Köszönöm az egész stábnak, megtisztelő volt a közös munka. Most a lemezem munkálataira, az új vállalkozásunkra, további álmaim megvalósítására, és önmagam fejlesztésére fókuszálok a zene és a műsorvezetés terén.Köszönöm nektek a rengeteg szeretetet, figyelmet, amit nap mint nap kapok tőletek” – írta korábban.

Olvass még a Puskás-Dallos-párosról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top