nlc.hu
Sztárok

Elballagott Schobert Lara

Elballagott Schobert Lara

A Schobert család sok képet posztolt az eseményről.

Nemrég betöltötte a 18-at Schobert Lara, jövő héttől pedig érettségizik. Az influenszer már most tudja, hogy mit szeretne csinálni az egyetem után, esetleg közben, erről korábban az nlc-nek mesélt.

schobert lara

Schobert Lara (Fotó: Instagram)

„Azt már most kijelenthetem, hogy nem szeretnék alkalmazott lenni, így ezen nem is gondolkodtam. Szeretnék indítani egy vállalkozást, amiről még nem beszélhetek, de azt irányítanám majd a jövőben” – mondta nekünk Lara. A legidősebb Schobert gyerek tegnap elballagott, ezt pedig alaposan dokumentálták a családtagjai.

Lara korábban elárulta, bár sokan azt hiszik, hogy mindent megtehet, ez nem így van, a szülei nagyon tudatosan nevelik. „Nem vagyunk kényszerítve semmire, senki ne értse félre, de anyáék nem hagyják, hogy csak ússzunk az árral. Mivel ismert emberek a szüleink, nekünk kétszer annyit kell bizonyítanunk, mint másoknak. A fő elvárás nálunk, hogy legyenek céljaink, amelyekért mindennap teszünk. A szüleink következetesen nevelnek minket, sosem hullott semmi az ölünkbe, de ez az, ami megerősít minket” – árulta el a fiatal lány.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top