nlc.hu
Sztárok
Rubint Rékát hazugságvizsgálóra kapcsolták

„Én nem állok bele, hogy hogy mondhattál ilyet” – Rubint Réka soha nem vitatja Schobert Norbi kijelentéseit

A fitneszlady mindig kiáll a férje mellett.

20 perc őszintén legújabb adásának vendége Rubint Réka volt, akit hazugságvizsgálóra kötöttek. A fitneszlady őszintén beszélt arról, hogy sosem szokott veszekedni férjével, Schobert Norbival egy-egy vitatott megjegyzése miatt.   

Rubint Réka

Rubint Réka a 20 perc őszintén című műsorban

„Egyrészt azt se tudom, hogy mit csinál. Addigra benne van száz sajtóban, mire számomra kiderül, hogy mit csinált. Tehát ő ott élőzött, amíg én éppen zuhanyoztam – mesélte Réka arra a felvetésre, hogy sosem veszekedett még férjével, amikor az sértő kijelentéseket tett egyes nők számára. – Láttam már, hogy vadul válaszolja meg a kommenteket, és nem értettem, hogy miért van ekkora nagy munkában. Mondom, kicsim, te mit csinálsz? »Á, felraktam egy élőt, és nem értik, amit mondani akarok.« Soha nincs vita emiatt, tehát én nem állok bele, hogy hogy mondhattál ilyet. Mert én pontosan tudom azt, hogy ő milyen indíttatásból mondja.”

Hozzátette azt is, Norbit csak a jó szándék vezérli. „Az emberek arra, hogy magas vérnyomás, cukorbetegség, amputálhatják a lábad stb, tehát ami az elhízásból életmód »betegségekként« jelen lehet az ember életében, arra föl sem emelik az emberek a fejüket. Akkor már, amikor az orvos azt mondja, drága uram, önnek négy hónapja van hátra. A Norbi pont ezt akarja elkerülni. Ne menjenek tönkre párkapcsolatok, házasságok a testiség miatt. Mert ki kell mondani, van ilyen” – magyarázta a fitnesz edző. 

Réka beszélt arról is, hogy milyen szigor van otthon a négy fal között, és hogy melyikük szokott néha „csalni” a diétában. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top