nlc.hu
Sztárok

Hódi Pamela nem tervez több szülést

„Szerintem ez így kerek egész” – nem szeretne több gyereket Hódi Pamela

Házasságáról beszélt Pamela.

Hódi Pamelát manapság ritkán látni a televízióban és a közösségi médiától is kicsit visszavonult, aminek megvolt az oka. Most azonban több műsorral is visszatér Pamela, és a családi életbe is bepillantást engedett a TV2 Mokka stábjának. 

Hódi Pamela

Hódi Pamela TV2 Mokkában

Kicsit viharos volt Pamela és férje, Tóth Bence útja, ugyanis nem sokkal az eljegyzés után szakítottak, majd egyszer csak titokban megházasodtak, és az is kiderült, hogy közös gyermeküket várja a modell. A kis Evolet lassan egyéves, édesanyja pedig fokozatosan tér vissza a nyilvánosság elé, mégpedig azért, mert sokáig nem volt kibékülve külsejével. 

„Azért nem vállaltam tévés szerepléseket, mert saját magammal nem voltam rendben és úgy éreztem, nem nézem magamat vissza szívesen a tévében. Ezek külsőségek” – mesélte a műsorvezető. 

Pamela sokáig nem akart szembenézni azzal, hány kilót szedett fel a várandósság alatt, amikor viszont ez véletlenül megtörtént, sírva fakadt. Ma már egyébként sok feleslegtől megszabadult, és mondhatni, bomba formában van. Arról pedig, hogy tervez-e újra teherbe esni, szintén őszintén beszélt. „Tök jók a tesók együtt. Elférünk egy autóban négyen, meg a csomagok, úgyhogy ez így kerek egész. Nem, nem tervezünk több gyerkőcöt” – mondta Pamela.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top