nlc.hu
Sztárok

Illés Fanni is futni fog az Európa-napi fesztiválon

Utcatáblán találtak nevet születendő gyermeküknek Illés Fanniék

A sport még most is szerves része a mindennapjainak.

A több mint hat hónapos várandós Illés Fanni is részt vesz az Európa-napi fesztiválon. A paralimpiai bajnok úszónő általában otthonosabban mozog a medencében, ami a babának is nagyon tetszik, de orvosi jóváhagyással szárazföldön is edzhet. Május 8-án, vasárnap az Európa-napi fesztivál futóversenyén is ott lesz. 

Illés Fanni

Illés Fanni (Fotó: Instagram)

Fanni az esemény kapcsán beszélt arról, tervezik-e vőlegényével, Szabó Álmossal, hogy gyermeküket is a sport útjára terelik, és a nem mindennapi névválasztásról is. 

„Vőlegényemnek, Álmosnak szimpatikus például a judo, de a tornát és természetesen az úszást is el tudjuk képzelni a gyermekünknek. Jó lenne, ha valamilyen olimpiai sportágat űzne majd versenyszerűen, de végső soron azért ő dönt majd. Azt azonban már most tudjuk, hogy nem szeretnénk, ha túl fiatalon napi több edzéssel terhelné magát. Arra törekszünk majd, hogy legyen gyerekkora is a sportolás mellett” – tette hozzá az úszónő, aki azt is elárulta, hogy a névválasztásban gyorsan meg tudtak egyezni párjával: egy utcatáblán látott név, amit még csak a közeli ismerősöknek árultak el, adta nekik az ötletet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top