nlc.hu
TV-sztárok

Eljegyezték Illés Fannit

Eljegyezték Illés Fannit: „Nem gondoltam volna, hogy menyasszony leszek”

Illés Fannit egy hete jegyezte el a párja, most beszámolt a részletekről.

Nem túlzás azt mondani, hogy Illés Fanninak ez élete egyik legjobb éve: kifizetődött a sok munka, hiszen nyáron olimpiai bajnok lett, a napokban pedig eljegyezte a párja. Az erről készült fotót és bejegyzést itt nézheted meg. A paraúszó a Reggeliben mesélt a részletekről.

„Négy éve vagyunk együtt, de 2009 óta ismerjük egymást, ő akkor került edzőként a paraúszásba, akkor volt az első versenye. (…) 2013-ban miatta költöztem fel Budapestre, mint edzőhöz, de nagyon lassan alakult ez az egész. Neki van egy előző házassága, abból van két kisgyerek, de így alakult az életünk. Nekem is volt kapcsolatom, de egyszer csak egymásra találtunk” – árulta el Illés Fanni.

„Valamennyire tudtam, hogy be fog következni, hiszen ott voltam, amikor a szüleimtől megkérte a kezemet. Tudom, hogy ez titkos szokott lenni, de ő tudja, hogy mennyire közel állok a családomhoz, mennyire szeretem őket, így ez nem volt számomra meglepetés. Nyolc napja történt egy spontán pillanatban – emlékezett vissza az úszó. – Nem gondoltam, hogy ez valaha megtörténik velem. Nem hittem benne, de amikor egymásba szerettünk, akkor elkezdtünk hinni benne.”

illés fanni

Eljegyezték Illés Fannit (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top