nlc.hu
Sztárok

Pucér képet posztolt párjáról Varga Viktor

Meztelenül fotózta barátnőjét Varga Viktor

Sőt az énekes is ledobta a ruháit.

Mint arról beszámoltunk, Varga Viktor valóra váltotta a 4 éve dédelgetett álmát: bejárta Perut. Egy hónapig utazgatott a barátnőjével Dél-Amerikában. A 34 éves énekes a hazatérésük óta folyamatosan posztolja a perui utazásuk alatt készített képeket. Legutóbb a perui dzsungeles képeiből mutatott ízelítőt, amelyek között pikáns felvételek is találhatók.

Varga Viktor

Varga Viktorék a perui dzsungelben fotózkodtak és fotózták egymást pucéran (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

A szerelmespár – akit hamarosan a Drágám, add az életed!-ben láthatunk – a Boszorkányugrás vízesésénél is járt, ahol meztelenül mártóztak meg a vízben. A Bors kiszúrta Varga Viktor közösségi oldalán, hogy az énekes teljesen meztelen képet posztolt párjáról. „A dzsungel virága… (micsoda természetes érzés)” – írta a képhez, amin Liliána látható pucéran a dzsungelben.

Sőt az énekes is megmutatta magát anyaszült meztelenül:

Varga Viktorról köztudott, hogy egyáltalán nem szégyenlős, többször is láthattuk már közösségi oldalán meztelenül. Volt, hogy pucéran zenélt. Pár éve pedig bevallotta, hogy amint hazaér, egyből ledobja a ruháit, imádja a nudizmust.

Olvass még Varga Viktorról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top