nlc.hu
Sztárok

Bereczki Zoltán meglepődött az Ébredj velünk!-ben

Bereczki Zoltán alig hitte el, hogy Schobert Lara angolul érettségizik matekból

Rubint Réka elárulta, jobban izgul a lánya érettségije miatt, mint ő maga.

Múlt héten elballagott Schobert Lara, tegnap óta pedig már ő is érettségi lázban ég. Rubint Réka lánya ráadásul nem a szokványos módon teszi le a vizsgát: történelemből és matematikából angol nyelven ad számot. A fitneszlady az Ébredj velünk! című műsorban elárulta, hogy jobban izgul, mint Lara. 

„Amit mi magyarul sem tudnánk megcsinálni, azt ő angolul teszi” – mondta Rubint Réka, mire a két műsorvezető, Ábel Anita és Bereczki Zoltán hüledezni kezdtek, utóbbi kétszer visszakérdezett.

Bereczki Zoltán

Fotó: TV2

A magyar érettségit természetesen magyarul írta Lara, ami az édesanyja szerint nagyon jól sikerült neki. „Azért örülök neki, mert adott egy kis önbizalmat neki. Mérleg gyermek, így állandóan hezitál, hogy hogyan, merre. A tegnapi jól sikerült, boldogan jött haza. Ma azért láttam rajta, hogy sápadtan, falfehéren indult a matekra” – mondta Réka, aki azt is elárulta, hogy ebben a tantárgyban nem tudott sokat segíteni a lányának, de biztatta, ahogy csak tudta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top