nlc.hu
Sztárok

Ő Erdei Zsolt nagyfia

Sok idő után újra megmutatta nagyfiát Erdei Zsolt, nem mindig bír az öntörvényű kamasszal a bokszoló

Viharos a 15 éves fiú és apja kapcsolata.

Nincs egyszerű dolga manapság Erdei Zsoltnak. Bár az egykori világbajnok bokszoló a profi sporttól már visszavonult, mégis akad egy ellenfél, aki újabban rendesen feladja neki a leckét: a kamasz fia, Viktor – derült ki a Fókusz riportjából.

Erdei Zsolt

Nem felhőtlen Erdei Zsolt és kamasz fia kapcsolata (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

„A kamaszkort túl kell érni, már rájöttem én is. (…) Reggel és este látjuk egymást, már az is valami, aztán hétvégére eltűnik, akkor elmegy a barátnőjéhez vagy a haverokhoz. Viharos a kapcsolatunk, maradjunk annyiban” – vallotta be Erdei Zsolt.

Viktor 2006-ban, a bokszoló első feleségétől, a spanyol-német származású Arabellától született. Kapcsolatuk 9 év után romlott meg, 2013-ban váltak el. Onnantól heti váltásban nevelték Viktort.

Erdei Zsolt nagyfia

Erdei Zsolt és nagyfia, Viktor (Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó)

„Az édesanyja révén van benne egy kis spanyol vér is. Ez látszik is a temperamentumán. Több nyelven beszél, állandóan hallgatja a rap zenéket és rendkívül tehetséges” – mondta nagyfiáról Erdei Zsolt a Fókuszban. Viktor nemcsak hallgatja a rapzenéket, hanem írja is őket, többnyire angolul és spanyolul. Egy ideije már nem sportol, abbahagyta a focit, mert megunta. „Az utcai bunyót szeretem. Nem az, hogy szeretek megverni másokat, hanem nem szeretem betartani a szabályokat” – mesélte a kamasz. 

Erdei Zsolt azt is elárulta a fiáról, hogy iszonyú rendetlen. „Mindketten nagyon gyorsan felkapjuk a vizet” – mesélte Viktor. „Vannak némi dühkezelései problémái, ebből kifolyólag nekem is sokszor vannak, mert néha besokallok és aztán jön még ő a hülyeségeivel” – magyarázta az egykori bokszoló.

„Jelenleg is nehézségekkel küzdünk. Régen is voltak nehézségeink, de azt gondolom, hogy ha ő egy nagybetűs ember lesz, akkor mindent jól csináltam. Tudom, nehezebb volt nekem őt nevelni, mert az anyukája csak nem volt mindig jelen, ő külföldön él. Szüksége lett volna az édesanyjára, de ez nem adatott meg neki. Próbáltam édesanyai szerepeket is vállalni. (…) Elindult az elválási folyamat, ezt nekem is nehéz megemészteni” – árulta el Erdei Zsolt, akinek a második házasságából egy 5 és egy 8 éves gyereke van.

Erdei Zsolt kamasz fia

Erdei Viktor már 15 éves (Forrás: Fókusz – videó)

Viktor még nem tudja, mivel szeretne foglalkozni, ha felnő, de azt mondja, szívesen kipróbálná magát külföldön is.

„Bármennyiszer összeveszünk, nekem tökéletes” – vallotta be apjáról a kamasz.

Olvass még Erdei Zsoltról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top