nlc.hu
Sztárok

Szilágyi Liliána szeretné lezárni a múltat

„A felvállalt érzések és a múlt elfogadása által a hátamon lévő felesleges súlyokat letettem” – ismét megszólalt Szilágyi Liliána

Igyekszik maga mögött hagyni a múltat.

Tavaly decemberben tett megdöbbentő vallomást Szilágyi Liliána, miszerint édesapja, Szilágyi Zoltán fizikálisan, mentálisan és szexuálisan is bántalmazta őt. Az ügyet azóta felkarolta a Magyar Úszószövetség, akik ítéletet is hoztak az ügyben. Nem olyan régen beszélt Liliána Kadarkai Endre műsorában, ahol ismét megdöbbentő dolgokat mondott a családjáról. Legutóbb arról beszélt, hogy nagyanyja is szexuálisan bántalmazta őt még kiskorában. 

Szilágyi Liliána

Szilágyi Liliána (Forrás: Klubrádió / Szavakon túl)

Most az úszónő az Instagram-oldalán osztott meg egy bejegyzést, melyben az elmúlt időszak utáni érzéseiről írt. 

„Nyugalom van. Bennem. Az elmúlt 4 hónap hozadéka és a kimondott szavak ereje. A felvállalt érzések és a múlt elfogadása által a hátamon lévő felesleges súlyokat letettem. Ezzel együtt rengeteg új ajtó nyílt meg előttem, amihez most megint egy belső munkafolyamat kezdődik meg. Szépen, csendesen. Most már játszmák és álarcok nélkül… és ez olyan nagyon szabad érzés” – írta Liliána. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top