nlc.hu
Sztárok

Love Island Kitty A Konyhafőnökben

Rácz Jenőt zavarba hozta Love Island Kitty dekoltázsa A Konyhafőnökben: „Azt érzem, hogy zaklatva vagyok!”

Az egykori párkereső-reality sztár keblei majd kiestek a ruhájából a Válogatón.

A Konyhafőnök 9. castingján Love Island Kitty is igyekezett befőzni magát a versenybe, még pedig mellbedobással. Mekis Kitty eléggé hivalkodó ruhában sétált a zsűri elé, ami Rácz Jenőre olyan mély benyomást tett, hogy képtelen volt az ételre koncentrálni. Fördős Zé és Sárközi Ákos viszont nagyon jól szórakoztak zsűritársuk szenvedésén.

Mekis Kitty

Mekis Kitty dekoltázsa elvonta Rácz Jenő figyelmét (Fotó: Sajtóklub)

„Ha maradsz ebben a műsorban, akkor nem öltözhetsz így. Ezt le kell szögezni. Én így nem tudok zsűrizni. Olyan, mintha Napba kellene néznem. Zavar” – vallotta be Rácz Jenő az értékelésnél. Kitty dekoltázsa ugyanis teljesen elvonta a sztárséf figyelmét a főzésről és az ételről.

„Szorongok. Embereket börtönbe csuknak Amerikában, azért mert zaklatják a nőket. Most én azt érzem, hogy zaklatva vagyok” – tette hozzá Rácz Jenő, aki nemmel értékelte Kitty gasztroszereplését. 

Az egykori reality-sztár végül mégiscsak továbbjutott A Konyhafőnökben: sárga kötényt kapott, így Fördős Zé csapatába került be.

Olvass még A Konyhafőnökről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top