nlc.hu
Sztárok

Cseh Laci és felesége mindenre felkészült a babával kapcsolatban

„Nagyon várjuk már, hogy megszülessen a kislányunk” – Cseh Laciék már felkészültek a kicsi érkezésére

Laci és Diána imádják ezt az időszakot, de már várják a picit.

Cseh László olimpikon úszó és felesége, Diána már nagyon régóta vágytak a gyermekáldásra. Még tavaly arról beszéltek, hogy már hét éve próbálkoznak, de nem akart összejönni a baba, ezért lombikprogramon is gondolkoznak. Erre azonban nem volt szükség, ugyanis márciusban bejelentették, szülők lesznek. 

Cseh László és Cseh Diana

Cseh László és felesége, Diána (Fotó: Instagram)

Most, két hónappal később, az úszósztár azt nyilatkozta a Blikknek, hogy szerintük náluk boldogabb ember nincs a földön jelenleg.

„Most mindketten egy picit a föld felett lebegve érezzük magunkat a boldogságtól! Jól haladunk az előkészületekkel, már nagyjából minden megvan, ami ilyenkor, a gyerekvárás előtt szükséges. Még a tapétát is kiválasztottuk, szép lesz a pici szobája, de a részletekben azért most nem merülnék el. Természetesen nagyon várjuk már, hogy megszülessen a kislányunk. Július elejére van kiírva Dia, hála istennek, mindketten jól vannak. Az orvosok szerint az ultrahangos felvételek és a leletek alapján minden a legnagyobb rendben. Egészségesen fejlődik a baba, számunkra most ez a legfontosabb” – örvendezett Laci. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top