nlc.hu
Sztárok

Színpadon támadtak rá a híres komikusra, Dave Chappelle-re

Színpadon támadtak rá a híres komikusra, Chris Rock is jelen volt és egyből Will Smithezett egyet

Fellépése közben a színpadon támadtak rá Amerika egyik leghíresebb stand up komikusára, Dave Chapelle-re. Az eseményen Chris Rock is jelen volt, és azonnal Will Smithezni kezdett.
Dave Chappelle

Los Angelesben a Netflix is a Joke fesztiválon lépett fel a műfaj egyik királyának tartott Dave Chappelle, amikor a közönség soraiból váratlanul a színpadra ugrott az egyik néző, nekirontott a fellépőnek és megpróbálta földre teperni. Chappelle védekezni próbált, birkózott a támadójával, mire bejöttek a biztonsági őrök és elkapták a férfit – írja a brit Mirror.

Az eset a beszámolók szerint a műsor vége felé történt, a nézők lassan távozni készültek. A támadónál kést és pisztolyt is találtak, és úgy tűnik, hogy a biztonsági őrökkel való dulakodás közben a karja súlyosan megsérülhetett. A sokkból felépülve Chappelle – akit sokan utálnak a transznemű közösségben, mert sokszor durván viccelődik velük – megpróbálta még befejezni a műsort, és ekkor szólt a mikrofonba az este egy korábbi pontján szintén fellépő Chris Rock is, aki csak annyit mondott, hogy

Ez nem Will Smith volt?

Ezzel a komikus az Oscar-gálán történt esetre utalt, amikor a később Oscart kapó színész felviharzott a színpadra és megütötte őt. Dave Chappelle az eset során nem sérült meg.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top