nlc.hu
Sztárok

Kamasszá cseperedett Fábry Sándor kislánya

Fábry Sándornak már 11 éves a kislánya, először beszélt féltve őrzött magánéletéről a 68 éves humorista

Több dolgot is elárult Borikáról a legendás poéngyáros.

Exkluzív interjút adott a Story magazinnak Fábry Sándor, aki többek között féltve őrzött magánéletéről is beszélt. Kislányáról, a 11 éves Borikáról elárulta, hogy a Református Gimnáziumba jár, 5. osztályos, vagyis elsőéves gimnazista. Az iskola mellett pedig egy héten háromszor megy röplabdaedzésre.

Fábry Sándor

Fábry Sándor a 2019-es Petőfi Zenei Díjak átadásán a zamárdi Strand Fesztiválon (Fotó: MTI/Bodnár Boglárka)

„Elég nehéz befurakodni a napirendjébe. Ráadásul esténként tévézést folytat a verandán, amit nem is tudok hova tenni. Szerintem kiskamasz filmeket nézeget, amiben lehet valami izgiség, mert ilyenkor felküld minket az emeletre. (…) Eszes lány, jók a jegyei, de tanulhatna többet is. Sokszor gyanúsan ráér, Agatha Christie-t olvas, ami annyit tesz, hogy ilyenkor megint csak nem áll velem szóba” – mesélte a 68 éves humorista.

Arra a kérdésre, hogy „Felesel-e? Visszabeszél-e?, Fábry a következőket mondta a lányáról: „Hajjaj. De ezért nem tudok rá haragudni. Nem felejtettem el a saját gyerekkoromat. (…) Borika (…) egy áldás hozzám képest”.

A showmannek amúgy van egy fia is, akit 8 éven át titkolt, 2017-ben beszélt róla először, akkor is csak annyit árult el róla, hogy az édesanyjával él és a felesége tudtával és beleegyezésével látogatja. Most, a Story magazinnak adott interjúban is szóba került Fábry fia – aki 2 évvel idősebb a kislányánál –, róla csak szűkszavúan beszélt a humorista: csupán annyit mondott, hogy tartja a kapcsolatot a fiával. „Sőt a gyerekek már találkoztak is, de ebbe nem szeretnék belemenni. (…) Az a legnagyobb vágyam, hogy gyermekeim jó testvérek legyenek! Ezt kívánom” – fűzte hozzá.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin - címlap

Olvass még Fábry Sándorról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top