nlc.hu
Sztárok

Eva Mendes és Ryan Gosling gyerekei

Friss fotón Eva Mendes és Ryan Gosling gyerekei

Ryan Gosling és Eva Mendes még 2012-ben, a Túl a fenyvesen című film forgatásán szerettek egymásba.

Ryan Gosling és Eva Mendes a Túl a fenyvesen című film forgatásán jöttek össze. A közös munka során először barátság, majd szerelem alakult ki közöttük, hamarosan ők lettek Hollywood egyik imádott álompárja.

Eva Mendes és Ryan Gosling gyerekei

Fotó: Getty Images

„Olyan szerencsés voltam, hogy 20 éven át szanaszét dolgozhattam magam. Mielőtt beleszerettem volna Ryanbe, úgy gondoltam, soha nem akarok gyereket. Mégis jól működött, hogy 40 évesen megszültem az elsőt. Aztán 42 évesen a másodikat és az is működött. Jó volt, mert előtte volt karrierem, majd áthelyeződött a fókuszom a családomra” – mondta korábban egy rádióinterjúban Eva Mendes.

A pár nagyon visszavonultan él, gyakorlatilag semmit sem lehet tudni magánéletükről, családjukról. A lesifotósok nemrég Londonban örökítették meg őket az utcán, miközben kislányaikkal sétáltak.

A párnak két gyermeke született. Esmeralda 2014 szeptemberében látta meg a napvilágot, Amanda pedig 2016-ban.

Eva Mendes korábban közösségi oldalán beszélt arról, miért óvják a nyilvánosságtól magánéletüket, és családjukat.

„Nem beszélek Ryanről és arról a sok csodás dologról, amit édesapaként művel, ezeket a dolgokat megtartom magamnak. Úgy érzem, az a legjobb, ha csak azt mondom el, ami még kényelmes nekem, de ebbe nem vonom be túlságosan őt, sem a gyerekeimet” – mondta Eva Mendes.

Ryan Goslinggal ellentétben Eva Mendes fent van Instagramon, főként régi felvételeket osztott meg korábban az oldalán. (Jelenleg sajnos az összes fotó törölve van – a szerk.) Érdemes volt figyelni az Insta-oldalt és a színésznő kommentjeit, mert többször is előfordult már, hogy válaszolt egy követője hozzászólására: így derült ki például az is, hogy Ryan Gosling otthonosan mozog a konyhában és ő a profi séf a családban.

(Nyitókép:  Getty Images/Sonia Recchia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top