nlc.hu
Sztárok

A Konyhafőnök: Survivor Dávid feladta

Váratlan fordulat A Konyhafőnökben: alighogy elkezdődött a verseny, Survivor Dávid máris feladta

A Válogató 2. napján döntött így a Survivor egykori győztese. A már majdnem kiesett Zsolt így visszakerülhetett a pultba.

Survivor Dávidnak, a Survivor egykori győztesének túl nagy falat volt A Konyhafőnök, így saját, egyéni döntésének megfelelően az első megmérettetés után feladta a versenyt. Tömböly Dávid helyét az éppen előtte kieső versenyzőtársa, Langer Zsolt vehette át.

Survivor Dávid

Survivor Dávid nem sokáig szerepelt A Konyhafőnökben (Fotó: Sajtóklub)

„Nagyon szépen köszönöm a bizalmat és nagyon örülök, hogy továbbjuttattatok a versenyben, viszont szerintem Zsolt jobban szeretné nálam ezt, és ha lehetőséget adtok arra, hogy átadjam a helyem, akkor én ezt meg szeretném tenni” – lépett oda a séfekhez Survivor Dávid.

„Én azt gondolom, hogy ha neked ez a verseny nem jelent annyit, akkor most sétálj ki az ajtón” – mondta neki Rácz Jenő, mire Dávid levette a kötényét és elhagyta a konyhát.

Zsolt – akit megérintett a kiesés szele – így visszakerülhetett a pultba. „Fel sem tudtam fogni azt a helyzetet, hogy valaki visszalép és nekem még van esélyem” – vallotta be könnyes szemekkel a kamerák előtt.

Olvass még A Konyhafőnökről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top