nlc.hu
Sztárok
A Konyhafőnök: küzdött a mártással Patrik

Kikészült A Konyhafőnök versenyzője, serpenyőstül akarta elhajítani az ételét Patrik

Nagyon szenvedett a mártással.

A Válogató utolsó napján a séfek szétnéztek Patrik pultjánál, de a rossz mártáson kívül nem sokat találtak. Bár A Konyhafőnök versenyzője addig büszke volt az ételére, miután ő is megkóstolta alkotását, rájött, hogy bőven van mit javítania rajta. A végeredmény viszont őt is meglepte.

Patrik - A Konyhafőnök

Patriknak nagyon nem jött össze a mártás A Konyhafőnökben – Fotó: Sajtóklub

Miután megkóstoltam én is a mártást, akkor én is meghökkentem. Nagyon nagy nyomás volt rajtam. Csak az lebegett a szemem előtt, hogy jól készítsem el azt az ételt, úgyhogy megpróbáltam feljavítani” – árulta el a kamerák előtt a versenyző.

Ezt követően próbált mindent megtenni, hogy tökéletes legyen a mártása, tett bele fehérbort, szerecsendiót, tejszínt és borsot is, de Patrik még mindig nem volt elégedett. “Kóstoltam, de nem javult, ez még jobban felidegesített. Már nem tudtam, mit csináljak” – vallotta be A Konyhafőnök versenyzője, aki egyre feszültebb lett, mivel az ízével még mindig nem volt elégedett. “Na, akkor olyan idegállapotba kerültem, hogy megfogtam volna a serpenyőt és kidobtam volna a világból” – nyilatkozta Patrik, akinek végül zselé lett a mártásából. 

Olvass még A Konyhafőnökről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top