nlc.hu
Sztárok

Súlyosan megsérült Bea A Konyhafőnökben

Durva baleset érte A Konyhafőnök versenyzőjét

Beát a séfek hozták vissza a versenybe.

A Konyhafőnökben, a Válogató utolsó napján komoly baleset érte Kállai Beátát. A háziasszony apait-anyait beleadott a főzésbe, de a nagy kapkodás miatt a mentős kezei között végezte.

A Konyhafőnök - Bea

Beának meggyűlt a baja az éles késsel – Fotó: Sajtóklub

Szerencsére, sikerült elállítani a vérzést az ujján, és visszafuthatott a konyhapult mögé, ahol később sem maradt egyedül, a séfek ugyanis többször is megnézték, hogy van, sőt segítettek is neki.

“Bea, tudod így folytatni? Mit mondott az orvos?” – érdeklődött Fördős Zé, majd kiküldte a konyhából az orvoshoz, hogy alaposabban is megnézzék és ellássák az ujján lévő mély vágást, mivel egészen a csontig hatolt a kés és nagyon erősen vérzett Bea ujja.

Ha én innen kimegyek, amíg az orvos ellát, addig én fontos perceket veszítik. Minden összetört bennem. (…) Vissza kell mennem, az az én feladatom. Bármi történjen, én innen nem megyek el” – vallotta be kamerák előtt a balesetet szenvedett versenyző, akinek Sárközi Ákos és Rácz Jenő is folyamatosan segített.

“Visszahoztak a versenybe. Mindig tudtam, hogy szívvel-lélek emberek, de most bebizonyították nekem, hogy teljesen” – dicsérte a sztárséfeket Bea.

Olvass még A Konyhafőnökről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top