nlc.hu
Sztárok

Azahriah szexvideójának következményei

Azahriah szexvideójának következményei: biztonsági emberek kísérik a zenekart és nem készülhet közös fotó

Eddig közvetlenek voltak, most változtatnak.

Pénteken posztolták Twitterre a videót, amelyen a népszerű énekes, Azahriah látható, amint a színpad mögött közösül egy nővel. Mint később kiderült, egy rajongóról volt szó, az eset pedig a Szolnoki Palacsintafesztiválon történt. A dolog pikantériája – több más dolog mellett –, hogy a zenésznek volt ekkor még barátnője, aki szintén a közösségi médiából értesült párja hűtlenségéről.

Azahriah

Fotó: Instagram

Azahriah, azaz Baukó Attila azóta több videóban és posztban is bocsánatot kért a párjától és bár megbánta tettét, nem tudja meg nem történtté tenni a dolgot. Úgy döntöttek azonban, hogy szigorítanak a rajongókkal kapcsolatban, ezt a zenész édesapja jelentette be a srácok fanclubjának Facebook-oldalán.

„A tegnapi botrány következménye, hogy drasztikus változások lesznek a zenekar életében. Már a tegnapi (05.21) koncert után is tapasztalhatták néhányan, hogy a közös fotózás minimális létszámra csökken. Sőt! Ritka eset lesz, ha kimennek majd a srácok. Saját biztonsági emberek kísérik majd őket. Atiék mindig is közvetlenek voltak a rajongókhoz, de ez is megváltozik. (…) Nem lesz több privát találkozó, privát üzenetvideók és a Messenger-megkereséseket sem teljesítem. Ezek a változások köszönhetőek annak a szolnoki patkánynak, aki a felvételt készítette” – írja id. Baukó Attila.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top