nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi a Johnny Depp-üggyel

Tóth Andi azonosulni tud Johnny Depp-pel, mert ő is együtt élt egy nárcisztikussal

Az énekesnő egy korábbi párjáról beszélt a videóban.

Johnny Depp és Amber Heard ügyétől hangos a sajtó hónapok óta. Míg eleinte mindenki a színész volt feleségével érzett együtt, addig mostanra ez 180 fokos fordulatot vett. A közösségi oldalakon videók százezrei szólnak a bírósági perről, és már egy #justiceforJohnnyDepp, azaz igazságot Johnny Deppnek kampány is elindult. 

Nemrég a színész tett vallomást: elmondta, mindig felvette hangrögzítővel az Amberrel való beszélgetéseiket, hiszen a nő többször is letagadta, amit korábban mondott.

Ezt a videót osztotta meg az Instagram-sztorijában Tóth Andi, aki elárulta, tudja miről beszél a színész, hiszen korábban az ő magánéletében is volt példa arra, hogy felvette a beszélgetéseket, csak hogy bizonyítani tudja, mit mondott a párja. 

„Azért tudok azonosulni Johnnyval ebben a témában, mert anno én is ugyanezzel a céllal vettem fel a vitákat. Mert egy nárcista fasz az soha nem fogja beismerni neked és másoknak sem, hogy abban a pillanatban miket mondott, miket csinált veled, csak hogy lehúzzon és eltiporjon téged. Kinevet, mondván, hogy ez nem történt meg, téged néz hülyének. Szóval neked kell valamilyen szinten egy bizonyíték, hogy utána megmutasd, hogy de, nézd meg, itt van és ezeket mondtad. Nyilván ez nem egy megoldás, szóval ha valaki ilyen emberrel küzd, az fusson!” – részletezte Tóth Andi, bár nem nevezte meg konkrétan, hogy kiről beszélt.

Tóth Andi

Fotó: Smagpictures

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top