nlc.hu
Sztárok

Vastag Csaba és új párja a Fókuszban

Először állt kamerák elé Vastag Csaba és új párja, de Evelin „nem szeretne szerepelni”

A háttérben Evelin is feltűnik, de inkább az énekes beszél.

Két héttel ezelőtt a Story magazin címlapján mutatta meg először új párját Vastag Csaba. Az énekes és Evelin pár hónappal ezelőtt jöttek össze és már együtt is élnek. Csaba állítása szerint megtalálta a másik felét és nagyon boldog, akár négy gyereket is szeretnének.

Vastag Csaba és Evelin

Fotó: RTL

„Egyelőre még nem volt lánykérés, de egyikünk számára sem kérdés, hogy mi egymással szeretnénk leélni az életünket. Legalább 4 gyereket tervezünk, ha csak lehet, nem nagy korkülönbséggel. (…) Tudom, hogy most találtam meg a másik felemet, ezért úgy érzem, hogy megértem arra, végre nekem is legyen saját családom” – mondta az énekes korábban, most pedig a Fókuszban is mesélt a kapcsolatáról. A videóban Evelin is feltűnik, ám nem akart nyilatkozni.

„Amit nagyon szeretek benne a szépsége mellett, az a tradicionális neveltetés és az a fajta értékrend, ami az én értékrendemhez a leginkább közel áll. Fontos neki a tisztesség, a becsület, a család, az összetartozás” – részletezte Vastag Csaba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top