nlc.hu
Sztárok

Balhéba torkollott a Pokolgép koncertje

Nem kímélték a nézőt, aki üvegpoharat dobott a színpadra a Pokolgép koncertjén

Izgalmas egy hétvége volt, az biztos.

Nem csak Palacsintafesztiválon és a G.w.M.-koncerten történtek érdekességek a hétvégén. Szombat este Vácon is meghűlt a levegő, amikor a Pokolgép befejezte a zenélést, ugyanis egy, a színpadra repülő üvegpohár miatt a dobos keze megsérült. 

Pokolgép együttes

Pokolgép együttes (Fotó: Instagram)

„Én azon voltam, hogy lemondjuk a bulit! Ti nem veszitek észre, de a hangmérnökünk beugrott és besegít a Márknak, aki fél kézzel dobol. Meg sem osztottam volna veletek ezt az információt, de szedjétek ki azt az embert, aki idedobta a poharat, akkor folytatjuk a bulit, de addig itt véget értünk. Tegyétek fel ide, ha ilyen bátor” – mondta a videón Kukovecz Gábor. Ezt követően jól látszik, hogy az indulatok elszabadultak, és nekiestek a férfinak, aki üvegpoharakkal dobálózott. „Szedjétek ki a jóembert, de nehogy megüssétek, ne bántsátok! Csak szedjétek ki, ültessétek le a f***omba – bocsánat, hogy csúnyán beszélek –, és akkor folytatjuk a bulit.”

Ezt követően a biztonsági őrök igyekeztek kikísérni a balhézó nézőt, aki kapott még pár ütést menet közben. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top