nlc.hu
Sztárok

II. Erzsébet királynő házvetőt keres

Álláshirdetést adott fel II. Erzsébet királynő, házvezetőnőt keresnek

Akár pályakezdők is jelentkezhetnek a palotába.

Ismét álláshirdetést adott fel a brit királyi család. Ezúttal nem festő-mázolót, hanem házvezetőnőt keresnek. 

II. Erzsébet királynő

II. Erzsébet királynő (Fotó: Getty Images)

A jövendőbeli alkalmazottnak heti 40 órában kell dolgoznia a Buckingham-palotában vagy a Windsor-kastélyban, ahol maga II Erzsébet királynő is lakik. Óránként 7,97 fontot, azaz 3600 forintot, fog keresni, ami 1,93 fonttal kevesebbet, mint az átlagos brit alapbér, de lakhatást és étkezést biztosít a királynő. Amit kínál még a királyi család, az 15%-os munkáltatói járulék, „plusz juttatások” – jelentsen ez bármit is –, valamint 33 szabadnap, beleértve a munkaszüneti napokat is. 

„Ez egy olyan karrier lehetőség a vendéglátásban, amely fejleszti háztartási készségeit és szakértelmét” – áll a hirdetésben. „Professzionális csapatunkhoz csatlakozva Ön a belső terek és bútorok széles skáláját karbantartja, takarítja és gondozza, biztosítva, hogy a lehető legjobban jelenjenek meg. A kollégáitól tanulva megszerezheti a szükséges speciális szakmai készségeket. Emellett fogadni fogja és gondoskodni fog a vendégekről a rendezvényeken is. Az ideális jelentkezőnek van háztartási tapasztalata, bár ez nem feltétel. A munkáltatót inkább az Ön proaktív hozzáállása érdekli, és az új kihívásokkal való megbirkózási képessége” – írják a hirdetésben. 

Az állásra június 19-ig várják a jelentkezéseket – írja a Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top