nlc.hu
Sztárok

Berki Krisztián temetése

Nagy a tömeg Berki Krisztián temetésén

Berki Krisztiánt a Farkasréti temetőben helyezik örök nyugalomra.

Május 6-án elhunyt Berki Krisztián. A halálhíre mindenkit sokkolt, hiszen még csak 41 éves volt és semmi nem utalt arra, hogy beteg lenne. Hódi Pamela és Berki Renáta összefogtak a bajban, egymást vigasztalják ebben az elképesztően nehéz időszakban. Berki felesége egy héttel ezelőtt a közösségi oldalán osztotta meg férje temetésének időpontját és részleteit. Az volt a kérése, hogy mindenki fehérben érkezzen, hiszen néhai férje nem szerette volna, ha őt gyászolják.

Berki Krisztián

Fotó: TV2

A temetésen nagy tömeg van, sokan eljöttek leróni kegyeletüket az elhunyt előtt. Krisztián felesége, Mazsi beszéddel búcsúzott férjétől, Kökény Attila pedig énekkel tiszteleg egykori barátja előtt. A szertartáson jelen van, Hajdú Péter és kedvese, Rubint Réka és Schobert Norbi is. 

Tudtam, hogy egyszer szembe kell néznünk az elmúlás fájdalmával, de csak most indult a közös utunk” – mondta pityeregve az özvegy. „Ez lesz a legnehezebb, pótolni a szuperhős apát, aki mindig is voltál.

A család, barátok, és rajongók együtt kisérték utolsó útjára Berkit. A sírba helyezés előtt Pamela és Krisztián közös kislánya, Nati és Mazsi fehér galambokat engedtek el, melyek az elhunyt lelkét szimbolizálták. 

Berki Krisztián temetése búcsúztató Farkasréti temető
Megnézem
Összes kép (35)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top