nlc.hu
Sztárok

Részletek Berki Krisztián temetéséről

Kiderültek a részletek Berki Krisztián temetéséről, özvegye belefogyott a gyászba

Berki Mazsi a külvilágtól is elzárkózott a férje halála óta.

Csütörtökön kísérik utolsó útjára a közel 3 hete elhunyt Berki Krisztiánt, a Farkasréti temetőben 14:30-kor vesznek tőle végső búcsút. Az elhunyt üzletember édesanyja, Júlia asszony mindenben tiszteletben tartja fia özvegyének akaratát, így elfogadta a temetés helyszínét és a búcsúztatás mikéntjét is – írja a Blikk. Özvegye, Mazsi ugyanis azt kérte a gyászolóktól, hogy fehérben érkezzenek a szertartásra. Júlia asszony szerint ez a kívánság fia egyik korábbi mondatából születhetett: „Egyszer azt mondta, ha vele valami történne, ne gyászolja őt senki, legyenek fehérben a temetésén.

Berki Krisztián

 Berki Krisztián akarata volt a fehér ruha a temetésén (Fotó: TV2)

A bulvárlap úgy tudja, Berki Krisztián hamvait nem urnában helyezik végső nyugalomra, hanem koporsóban. Az özvegy szeretett volna egy gyászszertartást is tartani az Esztergomi bazilikában, de nem volt már időpont a temetés napjára.

A Blikk értesülései szerint az elhunyt üzletember özvegye belefogyott a gyászba. „Mazsi még mindig nem tért magához a tragédia okozta sokkból. (…) Rettentően sokat fogyott. Eleve vékony volt, de most két ruhamérettel soványabb. A kicsi és a családja tartja benne a lelket. (…) Szinte mindenkitől, még a barátaitól is elzárkózik” – árulta el az özvegy egyik ismerőse.

Búcsú Berki Krisztiántól:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top