nlc.hu
Sztárok

Emiatt ért véget Rózsa György korábbi párkapcsolata

Rózsa György bevallotta, mivel rontotta el az előző kapcsolatát

A 74 éves tévés Lutter Imre műsorában tárulkozott ki.

Rózsa György őszintén vallott felesége elvesztéséről, és hogy mivel rontotta el a későbbi kapcsolatát. A nemrég szívműtéten átesett tévést 53 éves koráig a tenyerén hordozta az élet, akkor azonban minden megváltozott: meghalt a felesége, a tornász Kanyó Éva, és egyedül maradt az akkor 16 éves lányával.

Rózsa György

Rózsa György 19 évig élt boldogan a feleségével (Forrás: TV2 / Mokka – videó)

„53 éves koromig patakzó életet éltem, (…) szárnyalt minden. (…) És egyszer csak ebbe belevágott egy ilyen őrületes villám, ami mindent megszakított, mindent át kellett azonnal értékelnem. Sajnos, az életem ott meg is tört” – vallotta be a Sorok között Lutter Imrével című műsorban, az RTL Klubon.

Aztán újabb tragédiák érték Rózsa Györgyöt: „A családunkban a lányomon kívül mindenki meghalt, sorban. És mégis azt mondtam magamban, hogy nem adhatom föl! Nem csak magam miatt, a gyerek miatt se”.

Elmondása szerint később volt még egy szerelme, a kapcsolatuk viszont csak egy évig tartott. „Azt én rontottam el. A hirtelen haragom, a dölyföm, a majd én megmutatom neked, ilyesmik élhettek bennem. Meglehet, hogy egy kis félelem is, attól, hogy már 15 éve egyedül élek, milyen lesz megint nem egyedül élni” – árulta el a legendás tévés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top