nlc.hu
Sztárok

Rubint Réka véleménye a gyűlölködőkről

Rubint Réka: „Számomra a gyűlölködő ember olyan, mint az utcán heverő, nagy rakás kutyakaki”

A fitneszlady a közösségi oldalán osztotta meg a gondolatait.

Rubint Réka elárulta a követőinek, hogyan birkózik meg a gyűlölködő emberekkel. A háromgyermekes fitneszlady egy hasonlattal élt, amit gyakran elmond a motivációs előadásain.

Rubint Réka

Sokakat motivál Rubint Réka (Forrás: TV2 / Mokka – videó)

„Számomra a gyűlölködő ember olyan, mint az utcán heverő, nagy rakás kutyakaki. Ha meglátod, belelépsz?! Persze, hogy NEM! Nem lépsz bele, mert a cipőd talpának a takarítása időt és energiát vesz el az értékes idődből. Abból az időből, amit arra fordíthatnál, hogy előre haladj és alkoss. Én, ha az elmúlt 27 évben a cipőm takarításával lettem volna elfoglalva, SEHOL nem tartanék” – írja posztjában Rubint Réka.

Majd tanácsokkal is ellátja követőit: „Jusson eszedbe ez a példa mindig, amikor az utadon megjelennek azok, akik már az elhatározásodat is irigylik! Nézz mindig előre és SOHA ne hagyd cserben azt az embert, akivel 24 órában együtt élsz: Önmagad!”.

A kommentelők imádják a fitneszlady lelkituningos útmutatását. „Réka, te példakép vagy! Nem irigyelni kell, hanem, utánad csinálni!”, „Ezután mosolyogni fogok az ilyen emberekre, mert a te mondataid jutnak eszembe”, „Ezt nagyon jól leírtad, sok embernek példaértékű Nő vagy”, „Nagyon igazad van”, „Bámulatos vagy, Réka és iszonyatosan motiváló” – olvasható a hozzászólások között.

Olvass még Rubint Rékáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top