nlc.hu
Sztárok

Köllő Babett folyamatosan tanul műsorvezetőként.

„Életem végéig tanulni fogok, hála a munkámnak” – Köllő Babett élvezi a műsorvezetést

Folyamatosan szomjazza az újdonságokat Babett.

Június 4-én, szombaton rendezik meg az év leginnovatívabb fitnesz rendezvényét, az Xfuzzee Smart Sport Expó és Fitnesz fesztivál. A rendezvény házigazdájával, Köllő Babettel beszélgettünk arról, hogyan tekint erre a feladatra.

Köllő Babett

Köllő Babett ( Fotó: Trenka Attila)

Ezt a munkát is úgy fogom fel, mint a műsorvezetést, és nem is áll távol tőlem, hiszen ez egy sportesemény. Sok mindent csinálok mostanában, és ezt nagyon élvezem. Rengeteg újdonságot tanulok folyamatosan, hiszen ezekre a rendezvényekre is informálódom, felkészülök, és én is rácsodálkozom, hogy mennyi újdonság van. Azt gondolom, hogy életem végéig tanulni fogok, hála a munkámnak.”

A műsorvezetőtől természetesen nem áll távol a sport világa, és az is benne van a pakliban, hogy ezen a rendezvényen valami új is megtetszik majd neki.

„Imádom az edzőtermes edzéseket. Van egy személyi edzőm, aki egy igazi terrorista, de velem úgy is kell bánni. Amikor azt mondom, hogy »ez egy kicsikét fáj, Feri«, akkor az a válasz: »Azért fizetsz, nem?«. Nekem ez kell. Irányítás kell, rugdosás, mert magamtól, edző nélkül, nagyjából a bemelegítés után úgy érzem, hogy nekem elég is volt. Engem muszáj motiválni. De nem kizárt, hogy ezen a rendezvényen találok új szerelmet. Legutóbb a kislányommal jártunk egy hasonló helyen, lehet, hogy Milla most is jön majd velem, és ő is talál magának olyan sportot, ami tetszik neki. Milla a koránál foga egyértelmű, hogy konditermes edzéseket még nem végezhet, de megtetszett neki egy doboló edzés, amiért odáig volt. Az edzés úgy néz ki, hogy mindenkinek a kezében van egy-egy dobverő, és gyakorlatilag egy órán át igazi rocksztárnak érezheti magát, mivel ezzel a két dobverővel csinálja végig az edzést. Millának szerintem ez tetszett benne a legjobban.

A Drágám, add az életed! jelenleg is fut, aminek Till Attila mellet Babett is a műsorvezetője, és láthatóan nagyon élvezi ezt a szerepet.

„A kreatív team, az egész szakmai háttér és a szakmai visszajelzések nagyon pozitívak. Számomra ez a legfontosabb, hogy maga a szakma és akikre én felnézek, akiket mentoroknak tartok, meg vannak velem elégedve – mesélte. – Iszonyatosan jól szórakoztam. Tillával is jól éreztük magunkat, néha mi is rácsodálkoztunk a párok megoldásaira, játékára, és szinte együtt lélegeztünk mindannyian. Néha úgy éreztem, mintha Tillával mi lennénk az ötödik pár, de egy olyan pár, akik már negyven éve együtt vannak. Pedig ez volt az első műsor, ahol így dolgoztunk együtt. Szerintem jól működik, nagyon élveztük a forgatást.”

A sok jó élmény után lehetséges, hogy Babett marad a műsorvezetés útján. „Évek óta az a célom, hogy műsorvezető legyek, ezért régóta járok privát coachhoz minden héten. Tehát ez nem egy hirtelen felindulás volt, hanem megelőzte egy több éves képzési folyamat, ami még mindig tart. Demcsák Zsuzsi a coachom, minden héten nála lebzselek és tanulásra szomjas kisdiákként ülök vele szemben. Ki is alakult egy diák-tanár szerep, tehát amikor órán vagyunk, akkor nem a barátnőmként tekintek rá, hanem a tanáromként. Bennem van a folyamatosan megfelelési kényszer, de én imádok tanulni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top