nlc.hu
Sztárok

Újabb részletek Szabó Zsófi és Shane Tusup szakításáról

Újabb részletek derültek ki Szabó Zsófi és Shane Tusup szakításáról

Berki Krisztián halála is szerepet játszhatott a szakításban.

Szabó Zsófi és Shane Tusup 2021 nyarán jöttek össze, február óta jegyben jártak, ám két héttel ezelőtt a közösségi oldalaikon jelentették be, hogy szakítottak. Az okokat nem részletezték és arra kérték az embereket, hogy ne is kérdezzék tőlük. Ettől függetlenül több dolog kiderült a különválás óta, közeli ismerősök nyilatkoztak, hogy mi okozhatta a hirtelen mosolyszünetet.

Szabó Zsófi Shane Tusup

Fotó: Instagram

Korábban egy hozzájuk közel álló személy elmondta, a pár veszekedése odáig fajult, hogy Shane rázárta a szobaajtót Zsófira, aki emiatt pánikrohamot kapott. 

Egy újabb teória szerint Berki Krisztián halála is olaj volt a tűzre. A pár éppen a Mátrában időzött, amikor kiderült, hogy mi történt Berkivel. Köztudott, hogy Zsófi és a korábbi Fradi-vezér egykor egy párt alkottak, ám a szerelmük egy év után véget ért. Egy ismerősök szerint a történtek megviselték Zsófit, aki ezután teljesen máshol járt fejben, ami egyáltalán nem tetszett Tusupnak, ezen is összekaptak. 

Azóta azt hallani, hogy az úszóedző békülni szeretne, lájkcunamival, kedves üzenetekkel és ajándékokkal lepi el Zsófit, akinek viszont esze ágában sincs meggondolni magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top