nlc.hu
Sztárok

Szamosi Zsófia élete az Oscar után

Szamosi Zsófia: „Az Oscar után azt gondolták, tele vagyok munkával, de a kutya se hívott sehova”

Állítása szerint az Oscar-díj körüli hype után jött a lejtmenet.

Hatalmas sikert aratott annak idején a Mindenki című film, amely még Oscar-díjat is nyert. A főszereplő, Szamosi Zsófia nagyon felkapott volt akkortájt, ám hónapokkal később már alig kapott munkát. A story.hu-nak mesélt azon időszakról és arról is, milyen tévképzetek alakultak ki az emberekben vele kapcsolatban.

Szamosi Zsófia

Fotó: Schumy Csaba / Central Médiacsoport / Central

„Abszolút vállalnék kisebb szerepet akár filmen, akár színházban, ha érdekelne a feladat. Nincsenek olyan gondolataim, hogy én már csak főszerepet játszhatok. Az említett tévképzet sajnos működik. Az Oscar után azt gondolták az emberek, hogy tele vagyok munkával, közben pedig a kutya se hívott sehova. Azt hitték, én ezt vagy azt úgysem vállalom el, meg biztos nem is érnék rá. De addig senki nem jutott el, hogy megkérdezze: »Elvállalnád? Ráérsz?«” – mondta Szamosi Zsófia, aki azt is elárulta, hogy nehezére esik menedzselni magát, pedig tudja, hogy nagy szükség lenne rá. 

„Nem vagyok jó abban, hogy a közösségi médiában folyamatosan híreket generáljak magamról. Valahogy az, hogy szelfiket készítsek, és úgy machináljam, hogy azon szuper jól nézzek ki, és azt sugalljam, hogy minden fantasztikus körülöttem, nem megy. Túl szemérmes vagyok ehhez, és az időt is sajnálnám rá.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top