nlc.hu
Sztárok

Csomor Csilla visszatér a képernyőre

Csomor Csilla visszatér a képernyőre: kiderült, melyik sorozatban láthatjuk

A színésznő jó ideje nem szerepelt sorozatban.

Csomor Csillát éveken keresztül láthattuk a Barátok közt sorozatban, ám jó ideje nincs képernyőn. Legutóbb a TV2 Masterchef VIP című gasztrorealityjében tűnt fel, mától pedig a Doktor Balatonban is szerepel.

Csomor Csilla

Fotó: Schumy Csaba / Central Médiacsoport / Central

„Nagyon jó érzés volt, hogy a Doktor Balaton alkotói rám gondoltak és megkerestek azzal, hogy én alakíthatnám Pákainé karakterét. Örömmel vállaltam a felkérést, és nagyon jól éreztem magam a forgatáson. Bár rövid ideig tartoztam a kötelékbe, nagyon sok régi ismerőssel találkoztam, és születtek új barátságok is” – kezdte a Metropolnak a színésznő, aki elárulta, a forgatások mellett sem unatkozik. 

„Játékosként és golfnagykövetként is részt veszek versenyeken. Számomra ez a sport az, ami kikapcsol és egyben feltölt. Több mint húsz éve hódolok ennek a szenvedélyemnek. Nagyon sok jó dologra tanított meg engem a sportág, a magas fokú koncentráltságtól kezdve a fegyelmezett pályán történő viselkedésig. Ezeket a tulajdonságokat nagyon jól be tudom illeszteni a szakmai munkáimba is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top