TV-sztárok

Csomor Csilla a kamerák előtt, sírva kért bocsánatot

Az elmúlt időszakban Csomor Csillát már többször láttuk kiborulni, ezúttal viszont azért sírta el magát, mert különösen szemét volt valakivel, aki mindig jó volt hozzá.

Valóságos rekordot állított fel Csomor Csilla a kamerák előtti sírásban, pedig a MasterChef VIP még véget sem ért. A színésznő sírt már kritikától, sírt azért, mert stresszes volt a versenyhelyzetben, most viszont konkrétan alig tudott megszólalni, pedig akinek igazán oka lett volna sírni, az Mádai Vivien volt. 

Csomor Csilla a MasterChef VIP adásait gyakorlatilag végigsírta

Ezúttal egymást kellett hátráltatni, de azt mindenki maga dönthette el, mennyire nehezíti meg a versenytársa dolgát. Míg a nemrég visszatért Mádai Vivien előnyben részesítette a döntő hetében is a barátságot, és inkább olyan alapanyagokat vett el a színésznőtől, amelyek nélkül szerinte még kivitelezhető volt a feladat, addig Csilla más taktikát követett. A színésznő később a kamerák előtt sírta el magát, és kért bocsánatot – vagy bocsánatszerűséget –, amikor azt ecsetelte: megbánta, amit tett. 

Nézd meg, Csomor Csilla hogyan tett keresztbe Mádai Viviennek a MasterChef VIP döntőjében: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top